Ingredienser:
2 pkt savoiardkex
2 ägg
2 liter mjölk
ca 1 dl rismjöl
ca 1 dl potatismjöl
ca 1/2 dl vaniljsocker
ca 2 dl socker.
riven citronskal(valfritt)
nescafe
kako
Gör så här:
Häll allting förutom kex och kaffe i en kastrull och ställ det på spisen, rör om hela tiden tills puddingen har blivit tjock,smaksätt med mer vaniljsocker och socker om du vill. Doppa kexen i nescafe, men försiktigt för det suger upp snabbt,lägg det i en form. När du har täckt botten så häller du över puddingen och sedan lägger du på mer kex och sedan pudding, kex och pudding.Ställ in det i kylen i några timmar så att dne stelnar till och strö över kakao vid servering.
2 pkt savoiardkex
2 ägg
2 liter mjölk
ca 1 dl rismjöl
ca 1 dl potatismjöl
ca 1/2 dl vaniljsocker
ca 2 dl socker.
riven citronskal(valfritt)
nescafe
kako
Gör så här:
Häll allting förutom kex och kaffe i en kastrull och ställ det på spisen, rör om hela tiden tills puddingen har blivit tjock,smaksätt med mer vaniljsocker och socker om du vill. Doppa kexen i nescafe, men försiktigt för det suger upp snabbt,lägg det i en form. När du har täckt botten så häller du över puddingen och sedan lägger du på mer kex och sedan pudding, kex och pudding.Ställ in det i kylen i några timmar så att dne stelnar till och strö över kakao vid servering.