Välkomna till Leylas mathörna

Yemek tariflerimin turkce ile istiyorsaniz yoruma mesaj/e-mail birakin size gönderirim.

Som handlar om mat från det turkiska och svenska köket, deras kulturs inverkan på matkulturen. Ni kommer också finna en del inlägg om barn o föräldrar m m. Hoppas ni hittar något matnyttigt i arkivet till höger. I will be happy if you leave a note in my guestbook!!

Sunday, January 17, 2010

Tips på Spa/ resort

Nedan följer lite tips på olika spa i Sverige.....
Sveriges bästa Spa 2009
Storhognas Högfjällshotell & Spa topprankat
Storhogna högfjällshotell & Spa är utnämnt till Sveriges ledande spa-hotell av World travel awards. ”Vi har strävat efter att bli ett av Sveriges främsta spahotell, och denna utmärkelse är ett bevis på att vi är på rätt väg”, äger Henrik Linusson, VD Storhogna Högjällshotell & Spa.
Storhogna Högfjälls Hotell & Spa i Vemdalsfjällen i Jämtland är fjällvärldens första spa. Det speciella på Storhogna är just kombinationen mellan fjäll och spa.


Spa på Varbergs Kurort
Vårt spa ligger praktiskt taget på Lilla Apelvikens strand och till oss i Varberg har folk kommit i nära tvåhundra år för att koppla av. Vi tror att det till lika delar beror på att vi tar spa, hälsa och njutning på allvar som att vi alltid blickar runt hörnet, nyfikna på nästa spatrend. Men säkert också för att våra gäster gillar tanken på att vi började med ett spa och många år senare byggde ett hotell, inte tvärt om. Svanenmärkningen är ett kvitto på att hotellet och restaurangen har en hög nivå på miljöarbetet och tar klimatansvar.
Yasuragi Hasseludden
Vi är här för att förmedla en känsla av frid. Vi vill skapa en perfekt inre balans för att möta en omvärld som är bullrig, stressig och oviss.I en japansk miljö får ögat vila då formerna är rena, enkla och vackra. Hos oss präglas inredningen av detta, för att ge gästens alla sinnen lugn och ro. För många intryck stressar oss. Därför har enkelhet blivit en lyx och det känns exklusivt att vara på Yasuragi Hasseludden.


Fler finns nedan;
Selma Spa
Sunne
0565-166 10
Tylösand Spa
Halmstad

No comments:

Post a Comment