Ingredienser:
smördeg eller smördegsplattor
Feta ost
Persiljeblad(går bra med fryst)
1 äggolja
Tillagning:
- Smula ner osten i en bunke och hacka persiljan.
- Ta en platta och pensla med ägg, fyll den nu med osten och rulla ihop den.
- Pensla med ägg o fritera tills de blir gyllenbrun.
- Ta ut dem och lägg på hushållspapper och servera med te!
Ps: Det går att grädda dem i ugnen med och då kan man garnera med svart sesam.
Jag ber om ursäkt anonym ( du pluggade till produktionsledare också)kommentarerna har av misstag försvunnit. Sana iyi dersler, isallah bizde bir sey oluyoruz :)
ReplyDelete/Leyla
Va goda de ser ut och jag älskar turkiska piroger//Dillan
ReplyDeleteTack för recepten. I andra receptsamlingar ingår det mjölk i börek vilket jag inte vill ha. Ska prova spenatbörek till påsk.
ReplyDeleteBerit
det kommer ut ost när jag friterar
ReplyDelete