Ingredienser:
5 st Torskfiléer( tilapia, bergtunga ,mfl)
tomatpuré salce eller sambal olek(medium)
torkad dill, grillkrydda, salt,
citronsaft olivolja
Tillbehör: Bulgur m rotfruktmix (kålrot,morot, palsternacka, rotselleri) kokta grönsaker
Färdig hollandaisesås
Tillagning:
- Skölj filéerna, blanda kryddblandningen utom dillen. Smeta in tomatpurén, olivoljan och salcan runt filéerna. krydda på med kryddblandningen.
- Lägg dem i en ugnsfast form. Pressa lite citronsaft över filéerna och strö över dillen.
- Täck med ugnsfolie och nagga hål i det med en gaffel.
- Sätt ugnen på 180 grader. Sätt in plåten i ugnen i nedre delen i ca 15-20 min,
- Ta bort folien sista 5 min och så fisken får lite färg.
- Jag kokade min bulgur den här gången med rotfruktmix. (Recept finns under fliken recept)
- Servera nu med hollandaisesås, bulgur och kokta grönsaker.
- Smaklig måltid!
No comments:
Post a Comment