Ingredienser:
Kokt ris
2 st kycklingbröstfilé( går lika bra med nötkött, räkor eller fläskfilé)
1 burk wokgrönsaker( innehåller oftast bara groddar, bambuskott och vattenkastanjer)
frysta wokgrönsaker
1 burk vattenkastanjer
1 burk groddar
3 vitlöksklyftor
1 förp äggnudlar eller glasnudlar
Oystersås
woksås
pepparrot
Ingefära(färsk eller inlagd)
olivolja
1 buljongtärning
soya
Tillagning
- Skölj och strimla kycklingfiléerna.
- Lägg nudlarna i kokhett vatten nu.
- Bryn olja i en wokpanna. skiva vitklöksklyftorna och färsk ingefära. Tillsätt nu ingefäran och vitlöksklyftorna i den hetta oljan.
- Tillsätt nu efter 2 min kycklingen. Bryn ordentligt.
- Tillsätt nu alla grönsaker. Bryn ordentligt.
- Tillsätt nu nudlarna, oystersås, woksås, lite soya och buljongtärningen. tillsätt också 1 dl vatten.
- Låt allt puttra 1 ca 7-10 min. Ta det från spisen
- Servera nu med ris till. Smaklig måltid!
No comments:
Post a Comment